İŞ İLANI DETAYI

Avcılar Arçelik mağazamız için;Markanın ürünleri ile ilgili tanıtım ve satış çalışmaları yapacak,Ürünler hakkında son kullanıcıya doğru bilgiler aktaracak,Görev yaptığı mağazanın teşhir, satış ve diğer süreçlerinde sorumluluk alacak çalışma arkadaşı arıyoruz.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübePerakende mağazacılık sektöründe özellikle; beyaz eşya ve küçük ev aletleri satışında deneyimli,Hedef ve satış odaklı çalışabilecek,İkna kabiliyeti yüksek ve sıcak satışı seven,İnsan ilişkileri ve iletişimi güçlü, diksiyonu düzgün,Dinamik, güler yüzlü, prezantabl,Yaptığı işin öneminde olan, güvenilir, çalışkan ve uzun soluklu görev yapmayı düşünen Beyaz Eşya Ürünleri Satış Danışmanı adaylarının başvurularını bekliyoruz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 20- -30 (19.07.2004 - 25.06.1994 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : MERKEZ MH REŞİTPAŞA CD ASER İŞ HANI NO:53/7 AVCILAR İSTANBUL AVCILAR İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KÜÇÜKÇEKMECE , AVCILAR , BAHÇELİEVLER , BAŞAKŞEHİR , ESENYURT , BEYLİKDÜZÜ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Kenan DEMİR Ünvan : İnsan Kaynakları Yöneticisi Telefon : 902125900517 E-posta : kenandemir@gurses.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Yemekhane Desteği Sosyal Olanaklar (Diğer) : Prim, İkramiye

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Küçükçekmece
Pozisyon : Satış Pazarlama
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902125900517
kenandemir@gurses.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Satış Pazarlama iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg KÜÇÜKÇEKMECE veya Edmeg İstanbul Satış Pazarlama gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.