İŞ İLANI DETAYI

- Ürün ve hizmetlerimizin yurtiçi ve yurtdışı pazarlama ve satış faaliyetlerini yürütmekYurtiçi ve Yurtdışı Satış ve Pazarlama Destek elemanı İş ilanımızEsnek bariyer üretimi ve satışını yapan Şirketimizin büyüme ve genişleme hedefleri doğrultusunda, yurtiçi ve yurtdışı satış ve pazarlama alanında yetiştirilmek üzere veya alanında deneyimli uzmanlar arıyoruzİlgili pozisyon için aşağıdaki niteliklere sahip adayların başvurularını bekliyoruz.- Yeni müşteri portföyü oluşturmak ve mevcut müşterilerle ilişkileri sürdürmek.- Müşteri ihtiyaçlarını analiz ederek ürün ve hizmetlerimizi etkili bir şekilde tanıtmak ve satışını gerçekleştirmek.- Pazar araştırmaları yaparak pazar trendlerini ve rekabeti takip etmek.- Satış ve pazarlama stratejileri geliştirmek ve uygulamak.- Yurtiçi ve yurtdışı fuarlara katılmak ve müşteri ziyaretleri gerçekleştirmek.- Satış ve pazarlama ekibine gelen mail trafiğini Teklif vbYönetebilecek.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yabancı Dil, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve Tecrübe- Ön lisans veya Lisans mezunu tercihen işletme, pazarlama veya ilgili bir alanda lisans eğitimi almış.- İyi düzeyde İngilizce bilgisine sahip, tercihen ikinci bir yabancı dil bilgisi olan.- İletişim ve ikna yeteneği güçlü, müşteri odaklı düşünebilen.- Takım çalışmasına yatkın, sorumluluk sahibi ve sonuç odaklı.-Yurtiçi ve yurtdışı Fuar deneyimi olan.- Seyahat engeli olmayan.- Ehliyet sahibi ve aktif araç kullanabilen.Adaylarımız Güncel Özgeçmişlerini ersin@raysanbariyer.com mail adresimize iletebilir veya Şirket Telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilirler.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : VEZİRÇİFLİĞİ MAH. YALKIM S. NO:12 BAŞİSKELE KOCAELİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : GEBZE , GÖLCÜK , KANDIRA , KARAMÜRSEL , KOCAELİ MERKEZ , KÖRFEZ , DERİNCE , İZMİT , KARTEPE , BAŞİSKELE , DARICA , DİLOVASI , ÇAYIROVA İrtibat Bilgileri : İsim : ERSİN ÇEKEN Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI MÜDÜRÜ Telefon : E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar (Diğer) : Kapsayıcı sağlık sigortası

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
İlçe : Gebze
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Kocaeli RAYSAN TEKNOLOJİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim numarası

Satış Pazarlama iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kocaeli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kocaeli, Edmeg GEBZE veya Edmeg Kocaeli Satış Pazarlama gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kocaeli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder