İŞ İLANI DETAYI

Şirketimiz, İstanbul Avrupa Tekstilkent bölgesindeki ofisimizde çalışacak, aşağıdaki niteliklere sahip Bayan Ofis Satış Personeli aramaktadırİŞ TANIMI o Müşteri talepleri belirlenerek teklif vermek, verilen teklif üzerinden sipariş yaratmak, o Günlük e-mail ve telefon ile gelen siparişleri almak, o Müşteri memnuniyetine önem vererek.


Tekstilkent lokasyonuna ulaşımda problem yaşamayacak 24 - 35 Yaş aralığında, Benzer sektörde tecrübeli ya da tecrübesiz, MS Office uygulamalarına hakim özellikle excel, İş farkındalığı olan, İletişim yeteneği güçlü, ekip çalışmasına yatkın, Problem çözme ve karar verme becerisi yüksek olan Uzun vadeli çalışabilecek, sorumluluk sahibi, hırslı Güler yüzlü, ikna kabiliyeti yüksek, kolaylıkla iletişim kurabilen, Cumartesi , Pazar ve Resmi tatil günleri çalışmamız bulunmamaktadır.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Esenler
Pozisyon : Satış Pazarlama
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İstanbul Retek Mühendislik Makina San ve Tic Ltd Şti İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Satış Pazarlama iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul , Edmeg Esenler veya Edmeg İstanbul Satış Pazarlama gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.