İŞ İLANI DETAYI

Satış ekibimize müşteri portföyü oluşturmada ve randevu almada destek olacak,Elektronik ortamlarda proje araştırmaları yapabilecek,İnsan ilişkileri kuvvetli, sabırlı ve ikna kabiliyeti olan,En az lise mezunu,Yazılı, sözlü iletişim yeteneği yüksek; organizasyon, planlama, takip ve raporlama yönü kuvvetli,İyi derecede MS Office programlarını kullanabilen, exel,word,paint vsİzmir- Karabağlar ikamet eden,Karabağ lokasyonuna ulaşım sorunu olmayan,Satış Destek Elemanı


Yapı ve Mobilya sektörünün lider kuruluşlarından birisi olan firmamızın İzmir Karabağlar da bulunan merkez ofisimize Satış ve Müşteri İlişkileri alanlarında kariyer hedefleyen, müşterilerden randevuları alabilen, proje araştırmaları yapabilen, istekli, kararlı, enerjik ve güler yüzlü Bayan Satış Destek Elemanı arıyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
Pozisyon : Satış Pazarlama
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İzmir İDEAL KABİN İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder