İŞ İLANI DETAYI

Şirketin belirlenen hedefleri doğrultusunda ürünlerin satış ve pazarlama faaliyetlerini sağlamak,Mevcut ve potansiyel müşterilerle ilişkileri yönetmek ve geliştirmek,Müşteri ile ilgili süreçlerde hızlı işlem yapabilmek,Ürün ve hizmetler hakkında tanıtıcı bilgileri doğru ve etkili bir şekilde müşterilere sunmak,Teklif içeriklerini oluşturmak, müşterilere göndermek, gönderilen tekliflerin takibini sağlamak,Siparişi alınan ürünlerin üretim sürecini takip ederek müşterileri bilgilendirmek,Yöneticilere düzenli olarak satış ve pazarlama faaliyetleri hakkında rapor sunmak.


Analitik Düşünebilme, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif AlabilmeMS Office programlarına hakim,Satış ve pazarlama konusunda deneyimli,Etkili iletişim ve pazarlama becerisine sahip,İkna kabiliyeti ve motivasyonu yüksek,Çalışma arkadaşları ile güçlü ve olumlu iletişim kurabilen,Planlama ve organizasyon yeteneği gelişmiş ve zaman yönetiminde yetkin,Problemlere karşı çözüm üretme ve karar verme yeteneği gelişmiş,Seyahat engeli olmayan,Tercihen Osmaniye,Erzin bölgesinde ikamet eden adaylar aramaktayız.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Yüksek Lisans Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : TOSÇELİK BİTİŞİĞİ TOPRAKKALE OSMANİYE / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BAHÇE , KADİRLİ , OSMANİYE MERKEZ , DÜZİÇİ , HASANBEYLİ , SUMBAS , TOPRAKKALE İrtibat Bilgileri : İsim : Melike Geçer Ünvan : İnsan Kaynakları Telefon : 905010796331 E-posta : ik@novasteelmetal.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Osmaniye
İlçe : Bahçe
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905010796331
ik@novasteelmetal.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Satış Pazarlama iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Osmaniye ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Osmaniye, Edmeg BAHÇE veya Edmeg Osmaniye Satış Pazarlama gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Osmaniye ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Osmaniye Geneli İş İlanları