İŞ İLANI DETAYI

İşyeri Adı: MERBİR TEKSTİL.KONFYATAK MOBİLYA DAY.TÜK.MAL.SAN.TİC.LTD.ŞTİİşyeri Tabela Ünvanı: İŞBİR YATAKİşyerinin Faaliyet Alanı: Yatak, baza, yastık, yorgan ve tekstil ürünleri perakende satış mağazası.Meslek: SATIŞ DANIŞMANIYapacağı İşler:Müşteri karşılamakMağaza düzenini sağlamakSatış yapmakBAŞVURU SÜRECİBaşvurular telefon yoluyla görüşerek alınacaktır.05558229795Çalışma Şekli: Tam zamanlıAçık İş Sayısı: 1İlana başvuru yapmak için aşağıdaki BAŞVUR butonuna tıklayınız.ÖNEMLİ: EYT' li olan adaylar önceliklidir.


İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği.Aranan Özellikler: Tercihen 35 yaş üzeriBay – BayanKişisel bakımına özen gösteren diksiyonu düzgünİnsan ilişkileri kuvvetliDoğru sorular yönelterek insanların isteklerini algılayabilme özelliğine sahipÜrünlerle ilgili teknik bilgi edinmek için öğrenmeye açıkUzun yıllar çalışabilecekÇalışmaya bedensel engeli olmayanSosyal ve entellektüel İŞ DİSİPLİNİ OLAN, SORUMLULUK SAHİBİ adayların başvuru yapmaları istenmektedir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 35- (25.06.1989 - Erkek 35- (25.06.1989 -
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : LİMONLUK MAH. İSMET İNÖNÜ BLV. NO:173/C YENİŞEHİR MERSİN YENİŞEHİR MERSİN / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : MERSİN MERKEZ , AKDENİZ , TOROSLAR , YENİŞEHİR , MEZİTLİ İrtibat Bilgileri : Ad Soyad : Orhan ŞAHİN Ünvan : işveren Telefon : 905558229795 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Mersin
Pozisyon : Satış Pazarlama
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905558229795

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder