İŞ İLANI DETAYI

10 yılı aşkın süredir polyester tekne yapan firmamıza satış konusunda deneyimli veya yetiştirilmek üzere bayan eleman arıyoruz.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yabancı Dil, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeTeknelerde iş emri ve iş listesi takibi yapabilecek.müşterilerle devamlı iletişimde olabilecek.NOT: İNTERNET ÜZERİNDEN BAŞVURU YAPACAK ADAYLARIN SOL ALT KÖŞEDE BULUNAN 'BAŞVUR BUTONUNA TIKLADIKTAN SONRA İRTİBAT BİLGİLERİ KISMINDA BELİRTİLEN ŞEKİLDE İLETİŞİM TELEFON NUMARASINDAN YADA E-POSTA ADRESİNDEN 'ÖZGEÇMİŞ PAYLAŞARAK BAŞVURU YAPMALARI RİCA OLUNUR.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Cinsiyet Yaş Kadın 25- -40 (26.04.1999 - 29.03.1984 tarihleri arasında doğan kişiler) Genel Birim Adı Genel Bölüm Adı Öğrenim Seviyesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Farketmez Lisans Açık ve Uzaktan Eğitim Fakütesi Farketmez Lisans
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : balçık mah. şile yolu cad. no:6 gebze/kocaeli GEBZE KOCAELİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : GEBZE İrtibat Bilgileri : İsim : bilge polat Ünvan : MUHASEBE Telefon : 905326704841 E-posta : muhasebe@nautamarin.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Sürücü Belgesi : B En Az Ücret : 20000 TL (AGİ Dahil Değil)

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
İlçe : Gebze
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905326704841
muhasebe@nautamarin.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Satış Pazarlama iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kocaeli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kocaeli, Edmeg GEBZE veya Edmeg Kocaeli Satış Pazarlama gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kocaeli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder