İŞ İLANI DETAYI

İLANA BAŞVURAN ADAYLARIN FİRMA İLE İLETİŞİME GEÇMESİ GEREKMEKTEDİR.Eczacılara ve doktorlara ürünleri, firmamızın vereceği ürün eğitimi ve hedefleri doğrultusunda tanıtmak ve ürünlerin satışını sağlamak, Pazar rakiplerinin takibini ve raporlamasını yapmak, Çalışma programları doğrultusunda gerçekleştirilen faaliyetleri raporlamak


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeVivatinell, Türkiye ve dünyanın birçok ülkesinde sağlık ve kişisel bakım kategorilerinde lider ve inovasyon temelli markaları ile yıllardır tüketicilerine sağlık ve güzellik sunmaktadır. Özellikle geleceğin mimarı çocuklar için en güncel bilimsel temeller üzerine oturan ürünleriyle farklı kültür ve ülkelerde yer alan milyonlarca çocuğun daha sağlıklı ve ekonomik değeri yüksek bireyler olabilmesine yardımcı olur. Vivatinell, doğayı kirletmeyen ve sürdürülebilir üretim anlayışı çerçevesinde kurulmuş ikisi İngiltere’de, biri Türkiye’de olmak üzere üç üretim tesisine sahiptir. Hep daha iyisini yapmak için mücadele veren, bu mücadeleyi mutlulukla gerçekleştiren çok uluslu çalışan kadrosuyla Vivatinell, yeni ürün ve markalarıyla gelişmeye devam etmektedir. Nutrigen, Happy Baby, Vitawin, Revigen, Acnecinamide, Enjoy ve aQuas Vivatinell’in Türkiye’deki lider markalarından bazılarıdır. Vivatinell Kozmofarmasötik bünyesinde İstanbul Avrupa - Anadolu ve Antalya bölgeleri için eczane ve doktor çalışmasında görevlendirilecek takım arkadaşları aranmaktadır.Tercihen OTC veya FMCG sektöründe en az 1 yıl deneyimli, Diksiyonu düzgün, prezantabl, Fiziksel kondisyonu aktif çalışma hayatına yeterli, Takım çalışmasına uyumlu, iddialı, yaratıcı, çözüm üretebilen, Etkin iletişim kurabilen, Kişisel gelişimine önem veren, Aktif olarak araç kullanabilen, Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış, Satış becerisi ve deneyimi olan adaylar aranmaktadır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : TUZLA ORGANİZE DERİ SANAYİ BÖLGESİ KUMPAS CAD.6. YOL NO:18 Ö-1/4 PARSEL TUZLA İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KARTAL , PENDİK , MALTEPE , TUZLA İrtibat Bilgileri Ad Soyad : TUĞBA HANIM Ünvan : Telefon : 905339247106 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Tuzla
Pozisyon : Satış Pazarlama
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905339247106

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Satış Pazarlama iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Tuzla veya Edmeg İstanbul Satış Pazarlama gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.