İŞ İLANI DETAYI

Mağazada satışa sunulan ürünleri Porland Porselen kimliği ve belirlenen standartlara uygun biçimde müşteriye sunmak ve satışını gerçekleştirmekSatış sonunda kasa işlemlerini, ödeme şartlarını detaylandırarak doğru bir şekilde gerçekleştirmek.Mağaza stok kontrolü ve takibini yapmak.Mağazacılık alanında kariyer hedefleyen,marka temsil gücü yüksek,müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutan,analitik düşünebilen, kısa sürede problemlere çözüm üretebilen,sorumluluk sahibi ve kendine güvenen,aktif, dinamik, sonuç odaklı çalışabilen,esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,askerlik görevini yapmış erkek adaylar için ; anadolu ve avrupa yakasıda bulunan mağazalarımıza personel alımı olacaktır.


Analitik Düşünebilme, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, Takım Çalışması.ADAYIN ÇALIŞTIRILACAĞI İŞYERİ ADRESİŞişli Cveahir Mağaza, Kozyatağı Mağaza ,Selamiçeşme Mağaza, Ataköy Plus Mağaza, Vialand Mağaza, Akmerkez Mağaza, Oasis Mağaza, Göktürk Mağaza, Piyalepaşa Mahallesi,Piyalepaşa Mahallesi ADAYIN İŞ GÖRÜŞMESİ YAPACAĞI ADRES :İş yeri adresleri ile aynıSelami Çeşme:Nigün Sezer - Kozyatağı:Fatih Çelik - Vialand:Engin Aslangiri - Akmerkez:Hakan Demir - Ataköy: Sevda Yaman - Piyalepaşa:Uğur Coşkun - Oasis:Merve Aydın - Göktürk:Hasan Çapar - Şişli:Hüseyin ZenginADAYIN ÇALIŞTIRILACAĞI İŞYERİ ADRESİŞişli Cveahir Mağaza Şişli Kültür ve Ticaret Merkezi Meşrutiyet Mah. Büyükdere Cad. No:22-39 Mecidiyeköy-Şişli-İstanbulADAYIN ÇALIŞTIRILACAĞI İŞYERİ ADRESİKozyatağı Mağaza 19 Mayıs Mahallesi Atatürk Cad. Yazgan İş Merkezi No:74-2 Kozyatağı-İstanbul ADAYIN ÇALIŞTIRILACAĞI İŞYERİ ADRESİSelamiçeşme Mağaza Bağdat Caddesi No:149 Selamiçeşme-Kadıköy-İstanbul ADAYIN ÇALIŞTIRILACAĞI İŞYERİ ADRESİAtaköy Plus Mağaza Adnan Kahveci Bulvarı 6. Kısım BK 93 Ataköy-İstanbulADAYIN ÇALIŞTIRILACAĞI İŞYERİ ADRESİVialand Mağaza Yeşilpınar Mahallesi Şehit Metin Kaya Sk. 11-2-3-4-6-7 11 -3 4 5 6 7 Eyüpsultan-İstanbul ADAYIN ÇALIŞTIRILACAĞI İŞYERİ ADRESİAkmerkez Mağaza Kültür Mah. Nisbetiye Cad. Akmerkez Çarşı Apt No: 54-167 Bina Kodu : 18023661Beşiktaş -İstanbul ADAYIN ÇALIŞTIRILACAĞI İŞYERİ ADRESİOasis Mağaza 15 Temmuz Mah. Bahar Cad. No:45 Mağaza no:1b-11,1B-12 ,1B-13A Bağcılar-İstanbul ADAYIN ÇALIŞTIRILACAĞI İŞYERİ ADRESİGöktürk Mağaza Göktürk Mah. 2. Kayın Sk. İstanbul-Eyüpsultan ADAYIN ÇALIŞTIRILACAĞI İŞYERİ ADRESİPiyalepaşa Mahallesi İstiklal Mah. Piyalepaşa Bulvarı Beyoğlu-İstanbul


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 18- -35 (5.10.2006 - 6.09.1989 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 18- -35 (5.10.2006 - 6.09.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : BÜYÜKDERE CAD. NO:245 USO CENTER KAT.12 NO:43-44-45-46 MASLAK / İSTANBUL ŞİŞLİ İSTANBUL ŞİŞLİ İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : İSTANBUL İrtibat Bilgileri Ad Soyad : İşveren Yetkilisi Ünvan : Telefon : 905304209822 E-posta : insankaynaklari@porland.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Şişli
Pozisyon : Satış Pazarlama
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905304209822
insankaynaklari@porland.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Satış Pazarlama iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Şişli veya Edmeg İstanbul Satış Pazarlama gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.