İŞ İLANI DETAYI

İş Açıklaması2006 yılında kurulan Loris Parfüm Dünya çapında 450’nin üzerindeki mağazası ile kozmetik sektöründe lider konumundadır. “Senin Kokun” mottosu ile 17 yıldır kozmetik sektöründe hizmet vermektedir.AR-GE, üretim ve perakendeyi tek çatı altında yöneten Loris Parfüm, işini tutkuyla yapan, alanında uzmanlaşmak ve gelişmek hedefinde ekip arkadaşları arıyor.Loris Parfüm Kağıthane Axis AVM Şubesi'nde 'Mağaza Satış Danışmanı' olarak görev yapacak ekip arkadaşımız sen olmak istiyorsan başvurunu yaparak Loris ailesine katılmak için ilk adımı atabilirsin.İşin TanımıMağaza satış ve operasyon hedeflerinin gerçekleştirilmesinde etkin rol oynamak,Mağazanın günlük operasyonel süreçlerinde görev almak,Mağazanın görsel standartlarının uygulanmasından, depo ve reyonların düzeninden sorumlu olmak, kampanya dönemi süreçlerinde aktif görev almak,Müşteri beklentilerini en iyi şekilde karşılamak,Müşteri kampanyalar hakkında bilgilendirmek ve yönlendirmek,Loris Parfüm vizyonunu ve anlayışını benimseyerek bunu mağazalarda müşterilere aktarmakİstenen Yetenek ve UzmanlıklarEn az lise mezunu,,Mağazacılık sektöründe deneyimi olan tercihen kozmetik,Dış görünüşüne önem veren, temiz ve bakımlı,Disiplinli, özgüveni olan ve insan ilişkilerinde başarılı olduğunu düşünen,Aktif satışı seven ve ikna gücü yüksek,Takım çalışmasına yatkın,Müşteri memnuniyetine önem veren,Verilen satış hedeflerini gerçekleştirecek,Askerlik görevini tamamlamış Erkek adaylar için.Kağıthane de ikamet eden.


İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve Tecrübe,


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 18- -30 (24.05.2006 - 25.04.1994 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 18- -30 (24.05.2006 - 25.04.1994 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ZEYTİNLİK MAH. FİŞEKHANE CAD. NO:2/B BAKIRKÖY İSTANBUL BAKIRKÖY İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BEŞİKTAŞ , BEYOĞLU , EYÜP , ŞİŞLİ , KAĞITHANE İrtibat Bilgileri : İsim : ESRA KARATAŞ Ünvan : Telefon : 905533586012 E-posta : ilsa.insankaynaklari@gmail.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Yemekhane Desteği, Ulaşım Ücreti Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Beşiktaş
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905533586012
ilsa.insankaynaklari@gmail.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Satış Pazarlama iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg BEŞİKTAŞ veya Edmeg İstanbul Satış Pazarlama gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.