İŞ İLANI DETAYI

BAŞVURACAK ADAYLARIN İŞKUR İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN İŞE GÖNDERME BELGESİ ALARAK ŞAHSEN BAŞVURABİLİRLERŞirketimiz bünyesinde var olan toptan satış birimine ek olarak yeni oluşturulan 'perakende satış ve pazarlama' birimine, yeni çalışma arkadaşları arıyoruzAğırlıklı olarak kapı ve parke satışında, prezentabl bir duruşla dinamik rol alarak satış gerçekleştirilmesidirKampanyaları takip ederek, müşterilerimize aktarmakGüler yüzlü hizmet anlayışı ile müşterileri karşılamak ve uğurlamak,Çalışacak personele her ay +5000 TL değerinde firmamızda alışveriş yapabilmesi için harcayacağı hediye çeki verilmektedirMaaş dahil değil maaşına ek verilmektedir.Yapılan satışlardan prim,Brüt maaş 28.000 TL'dirDini bayramdalarda maaşına ikramiye,Yakıt ve aile destek yardımları sağlanmaktadır.


İstekli ve motivasyonu yüksek, Satış işlemlerini meslek edinmek ve bu alanda ilerlemek isteyen, Sorumluluk almayı seven, İletişim becerisi gelişmiş, İyi derecede bilgisayar kullanmayı bilen, Tercihen LOGO muhasebe programı bilen,


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Yüksek Lisans Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : FEVZİÇAKMAK MH. D100 KARAYOLU CD SOĞANCI MEVKİİ. NO.35/1 DÜZCE MERKEZ DÜZCE / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : DÜZCE MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemekhane Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Düzce
Pozisyon : Satış Pazarlama
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Düzce YILTAŞ MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim numarası

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder