İŞ İLANI DETAYI

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMIAnkara Ostim bölgesinde boru , profil , sac , demir ve çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamızda görevlendirilmek üzere; Üniversite, Ön Lisans veya Lise mezunu, Satış - pazarlama alanında, en az 1 yıl kurumsal yapılarda deneyim sahibi, Ön muhasebe ve satış bilgisi olan, Tercihen demir, çelik veya inşaat malzemeleri konusunda deneyim sahibi İyi derecede bilgisayar ve Office programlarını kullanabilen, Erkek adaylar için askerliğini yapmış, Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek, Ekip çalışmalarına yatkın Planlama ve organizasyon yeteneği gelişmiş, Başarma arzusu yüksek ve sonuç odaklı, İnsan ilişkileri kuvvetli, sözlü ve yazılı iletişim becerisi gelişmiş, Satış Danışmanı çalışma arkadaşları alınacaktır.


İŞ TANIMI Müşterilerin satış sözleşmelerini ve tekliflerini hazırlamak ve takip etmek, Müşteri taleplerinin yerine getirilmesi için diğer departmanlar ile iş birliği yapmak ve talebin yerine getirildiğinden emin olmak, Mevcut müşteriler ile ilgili satış raporlarını düzenli tutmak, Bütçe ve müşteri talepleri için satış verilerini hazırlamak ve sunmak, Şirket içi ve müşteriler için yayınlanan bültenlerin içeriğine hakim olmak, Satış yapılan müşterilerin tahsilatları için iletişime geçip ve tahsilatların zamanında yapılması için gerekli birime bilgi vermek.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Yenimahalle
Pozisyon : Satış Pazarlama
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Satış Pazarlama iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg Yenimahalle veya Edmeg Ankara Satış Pazarlama gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder