İŞ İLANI DETAYI

Gelen ürünlerin depoya teslim alınmasıÜrün satışının yapılmasıDepoda hasarlı ürün kontrolü yapılması,Günlük/haftalık/aylık depo ve kontrol sayımı yapılması,Sevkiyat yerinin sevkiyat öncesi ve sonrası kontrol edilmesi,Satılan ürünlerin depodan araçlara yüklenmesi,Depoya gelen ürünlerin sayımını yapmak ve gerekli kontrolleri yaparak teslim almak,Şube ile ilgili tüm satış ve alışların kayıt ve raporlamalarının yapılması,Depodan günlük satış faturalarının kesilmesi ve takibi.Amasya İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Taşova’daki İşyerinde görev yapacak ‘DEPO MEMURU erkek çalışma arkadaşı aramaktayız.


Önlisans Tercihen lisans mezunu,Asgari düzeyde Microsoft Office programlarını kullanabilen,Esnek çalışma saatlerine ve yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek,Verilen eğitimleri çabuk algılayıp uygulayabilen,İşi sahiplenme ve hizmet bilinci gelişmiş,Ekip çalışmasına yatkın,Askerlik görevini tamamlamış.Taşova’da ikamet eden ya da edebilecek olan.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Erkek 22- -30 (15.04.2002 - 25.03.1994 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : 55 EVLER MH TAŞOVA CD NO:115/B KAZANCIOĞLU APT AMASYA MERZİFON AMASYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : TAŞOVA İrtibat Bilgileri : İsim : İNSAN KAYNAKLARI Ünvan : Telefon : 903585134282 E-posta : ayilmaz@amasyadsyb.org
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Amasya
İlçe : Taşova
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 903585134282
ayilmaz@amasyadsyb.org
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Satış Pazarlama iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Amasya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Amasya, Edmeg TAŞOVA veya Edmeg Amasya Satış Pazarlama gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Amasya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Amasya İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder