İŞ İLANI DETAYI

İNNOVA GRAFİK REKLAM İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ olarak, dinamik ve hızla büyüyen ekibimize katılmak üzere Satınalma Uzmanı arıyoruz.Görevler:- Satınalma süreçlerinin yönetilmesi- Tedarikçi ilişkilerinin yönetilmesi ve geliştirilmesi- Satınalma stratejilerinin oluşturulması ve uygulanması- Pazar araştırmalarının yapılması ve raporlanması- Fiyat analizleri ve maliyet hesaplamalarının yapılması- Maliyet düşürme stratejilerini araştırılması ve sağlanması,- Satın alınan malzemenin zamanında gelmesini sağlamak, tedarik sürecinde olası risk ve gecikmelere dair tüm birimleri zamanında bilgilendirmek,- Satın alınan ürün ya da hizmet faturalarının takip ve kontrolünü sağlanması, sisteme giriş sonrası mali işlere ödeme için yönlendirilmesi,- Sözleşme süreçlerinin yönetilmesi


- Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun- Satınalma alanında en az 3 yıl deneyimli- MS Office programlarını etkin kullanabilen- Analitik düşünme yeteneğine sahip- İletişim yeteneği güçlü, takım çalışmasına yatkın- Planlama ve organizasyon becerisi yüksek- Problem çözme yeteneği olanİNNOVA GRAFİK REKLAM İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ olarak, çalışanlarımıza kariyer gelişim fırsatları sunuyoruz. Eğer bu pozisyon sizin kariyer hedeflerinize uygunsa ve yukarıdaki niteliklere sahipseniz, sizinle tanışmayı dört gözle bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Antalya
Pozisyon : Satın Alma
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Antalya İNNOVA GRAFİK REKLAM İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder