İŞ İLANI DETAYI

· Hizmet, sarf malzeme, demirbaş ve üretim girdisi olan hammadde satın alma işlemlerini gerçekleştirmek,· Oluşturulan satın alma talebine uygun olarak ürün ya da hizmetin hangi firmadan alınacağına karar vermek ve firma seçimi yaparak üst yöneticinin onayına sunmak,· Satın alınan hizmet ya da ürünlerin satış sonrası garanti ve servis koşullarını kayıt altına alarak takibini yapmak,· Satın alınan malzeme ve hizmetin faturalarının takip etmek ve zamanında gelmesini sağlamak,· Tedarik süreçlerinin analizinin yapılması ve toplam satın alma maliyetlerinin düşürülmesi yönünde çalışmalar yapılmasını sağlamak,· Haftalık, aylık satın alma faaliyetleri ile ilgili yönetim tarafında istenilen raporları hazırlamak ve sunmak.


Adaylarda Aranan Genel Özellikler· Satın alma süreçleri, tedarikçi ilişkileri ve süreç yönetimi konusunda bilgi ve deneyim sahibi,· MS Office programlarına hâkim, özellikle Excel'i etkin olarak kullanabilen,· Netsis programını kullanabilen,· İletişim ve koordinasyon yeteneğine sahip,· İş takibi konusunda dikkatli, çözüm ve sonuç odaklı çalışabilen,· İkna kabiliyeti yüksek, raporlama becerileri gelişmiş,· Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olmak,· Aktif araç kullanabilen,· Manisa/Turgutlu’da ikamet eden ya da edebilecek olan,· Başvurular ik@azim-tav.com.tr mail adresinden yapılacaktır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ATATÜRK MAH. ESKİ MANİSA YOLU NO:160/4 TURGUTLU MANİSA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : TURGUTLU İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Recep Can Çakır Ünvan : Telefon : 902363129479 E-posta : ik@azim-tav.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Manisa
İlçe : Turgutlu
Pozisyon : Satın Alma
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902363129479
ik@azim-tav.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Satın Alma iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Manisa ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Manisa, Edmeg TURGUTLU veya Edmeg Manisa Satın Alma gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Manisa ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder