İŞ İLANI DETAYI

Bıg Bag üretimi yapan fabrikamız da satın alma konusunda en az 2 yıl tecrübe sahibi, öğrenmeye ve kendini geliştirmeye açık, analitik düşünebilen ve çözüm odaklı, iş takibi yapabilen alanında uzman olmayı hedefleyen satın alma sorumlusu arayışımız mevcuttur.Çalışma saatleri: Hafta içi:08:00-17:00Cumartesi: 08:00-13:00 ,Pazar tatildir.Samandıra, Sancaktepe, Sultanbeyli , Kartal bölgelerine servis mevcuttur.Adayların özgeçmişini ik@akepak.com mail adresine atmaları rica olunur.


Üniversitelerin İşletme, İktisat vb. bölümlerinden mezun,Pazarlama ve satın alma konusunda bilgi sahibi,Satın alma ürün piyasa araştırması yapmak,Satın alma süreci organize edilmesi,Çözüm odaklı,İletişimi kuvvetli,Analitik düşünebilen,Satın alma analizi yapabilen,Tedarikçi araştırması yapabilen,Tedarikçi listelerinin güncel tutulması ve takibi,Satın alma evrak takibi ve arşivleme yapabilen,Ürünün müşteri isteğine göre uygun ve kalite standartlarına göre üretilmesini sağlamak için gerekli kontrollerin yapılması.Office programlarını aktif kullanabilen,Belirtilen niteliklere uygun Satın alma sorumlusu ve Stok takibi yapabilecek personel arayışımız mevcuttur.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Erkek 25- -40 (4.07.1999 - 12.06.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : AKPINAR MAH.BİLİM CAD NO:11 KAT :1 SANCAKTEPE. SANCAKTEPE İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KARTAL , SULTANBEYLİ , SANCAKTEPE İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Ayşegül Aydoğdu Salmaş Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI Telefon : 905317244238 E-posta : ik@akepak.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Kartal
Pozisyon : Satın Alma
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905317244238
ik@akepak.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Satın Alma iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg KARTAL veya Edmeg İstanbul Satın Alma gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.