İŞ İLANI DETAYI

İş Tanımı GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMIİŞ TANIMISatın alınacak ürünler için pazar araştırmalarını yapmak, teklifler almak, değerlendirmek ve karar alınmasına destek olmak,Tedarikçi firmalara geçilen siparişlerinin takibini yapmak,Tedarikçi firmalardan gelen ürünlerin ilgili sevkiyatlarının düzenli ve kontrollü bir şekilde yapılmasını sağlamak,Tedarikçi ödeme planlarının takibini yapmak, Yeni tedarikçi araştırması yaparak tedarikçi havuzunun oluşturmakTedarikçi firmalar hakkında bilgi sahibi olmak ve rekabet koşullarını oluşturarak fiyat analizleri yapmak,Tedarikçi ödemelerini takip etmek, gerekli durumlarda finans departmanı ile görüşmek,Tüm depoların stok kontrollerini yapmak,Piyasa araştırmalarını yapmak,Satına alınan mal veya hizmetle ilgili aksakların tedarikçi firma ile görüşülerek giderilmesinin sağlamakGENEL NİTELİKLER Satın Alma konusunda bilgi ve deneyim sahibi, MS Office programlarını etkin bir şekilde kullanabilen, İnsan ilişkilerinde başarılı, iletişim ve temsil becerisi kuvvetli, Takım çalışmasına yatkın, sorumluluk sahibi, Dinamik, analitik düşünebilen ve sonuç odaklı, Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış, İstanbul Anadolu yakasında ikamet eden.


görüşmeye gitmeden önce başvur butonuna tıklayıp firmanın iletişim numarasından randveu alınması gerekmektedir


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 20- -40 (24.04.2004 - 26.03.1984 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 20- -40 (24.04.2004 - 26.03.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : TEPEÖREN İTOSB MAH. 12. CAD. NO:5 TUZLA İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : PENDİK , TUZLA İrtibat Bilgileri : İsim : esra serim Ünvan : Telefon : 905427273117 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Pendik
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905427273117

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Satın Alma iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg PENDİK veya Edmeg İstanbul Satın Alma gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.