İŞ İLANI DETAYI

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamızda satış ve proje alanında ekip ile kordineli bir biçimde çalışacabilecek ekip arkadaşları arıyoruz.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeZiyaret, teklif ve satış bilgilerini içeren raporlarları hazırlanmakSatış bütçelerinin aylık olarak analizlerini yapmak ve raporlamak,Sektördeki gelişmeleri izlemek,Pazarlama - satış politika ve stratejilerine bağlı olarak, yasal uygulamalar doğrultusunda satış organizasyonu gerçekleştirmek,Satışlar ile ilgili raporları hazırlamak ve sunmak.Ms office programlarına hakim, Pozitif, güleryüzlü, çözüm odaklı ve analitik düşünebilenMüzakere becerileri gelişmiş olan,İletişimi kuvvetli, takım çalışmasına uygunOfis programlarına Word,Exel vs. hakim,AUTOCAD programı kullanmayı bilen.Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,Tercihen Ataşehir bölgesinde ikamet eden.Satışa gelen taleplerin; stok kontrollleri ve rakip fiyat analizi yapılarak teklife dönüştürülmesiTalep edilen ve alımı onaylanan malzemeleri istenen kalite ve teknik özelliklere uygun olarak sevkinin takibiTedarikçilerin ve ürün fiyat endeksinin tutulması,B sınıfı ehliyeti olanmaaş yüz yüze görüşülecektir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 25- -35 (31.08.1999 - 20.08.1989 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 25- -35 (31.08.1999 - 20.08.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : MEVLANA MAH KIBRIS CAD NO 68/A ATAŞEHİR/İSTANBUL ATAŞEHİR İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ATAŞEHİR İrtibat Bilgileri Ad Soyad : DERYA DOĞANCIOĞLU Ünvan : FİNANS Telefon : 905350469846 E-posta : derya.dogancioglu@ucab.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf En Az Ücret : 18000 TL (AGİ Dahil Değil) En Çok Ücret : 25000 TL

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Ataşehir
Pozisyon : Satın Alma
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905350469846
derya.dogancioglu@ucab.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Satın Alma iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Ataşehir veya Edmeg İstanbul Satın Alma gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.