İŞ İLANI DETAYI

Satın alma sorumlusu; bağlı olduğu firmanın ihtiyaç duyduğu mal ya da hizmetin temini için uygun kaynak ve doğru fiyat araştırması yapan kişidir.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım ÇalışmasıHizmet kalitesi kontrolü ve sipariş edilen malzemelerin kalitesini ölçme gibi sorumlulukları da bulunan satın alma sorumlusunun görev tanımı şunları kapsar:Satın alma üzerine teklif almak,Farklı birimlerden gelen satın alma taleplerini karşılamak, karşılanmasını sağlamak,Şirkette bulunan Genel Müdür Yardımcısı tarafından satın alınması onaylanan girdilerin hem kalite hem de fiyata uygun olarak satın alınmasını sağlamak,Kalite Yönetim Sistemine uygun olarak dokümantasyon hazırlamak,Satın alma alanında sipariş vermek,Siparişlerin takibini yapmak,Tedarikçi üzerinde performans değerlendirmesi yapmak,Satın alma sağlanabilecek muhtemel tedarikçileri belirlemek,Yaptığı işlerle ilgili gerekli kayıtların oluşturulmasını sağlamak,Kayıtları muhafaza etmek,İstatistik çalışmaları yapmak.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 25- -45 (23.05.1999 - 26.04.1979 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 30- -45 (23.05.1994 - 26.04.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : MİMARSİNAN MAH.HURŞİT SOK.NO:5 SİLİVRİ İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : SİLİVRİ , BÜYÜKÇEKMECE , KÜÇÜKÇEKMECE , AVCILAR , ESENYURT , BEYLİKDÜZÜ İrtibat Bilgileri : İsim : BUKET SAYIN Ünvan : Muhasebe Memuru Telefon : 905527060422 E-posta : muhasebe1@ceylanmakina.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Silivri
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905527060422
muhasebe1@ceylanmakina.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Satın Alma iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg SİLİVRİ veya Edmeg İstanbul Satın Alma gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.