İŞ İLANI DETAYI

İLKİM Kauçuk olarak alt yapı, üst yapı, Savunma Sanayi ve Enerji sektörü için entegre conta üretmek amacı ile Sincan O.S.B Bölgesinde 2011 yılından itibaren faaliyet göstermekte ve global tedarikçi olarak yurt içi ve yurt dışı pazarında aktif rol almaktayızİnsani değerleri kendimize kılavuz edinerek belirlemiş olduğumuz hedef ve stratejilerle birlikte gelişimimize katkı sağlayacak dinamik, nitelikli, şirket bağlılığı yüksek, motive, takım çalışmasına yatkın Satış Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.Genel Nitelikler Mevcut ve potansiyel müşteriler ve kurumlarla ilişkileri yürüterek mevcut ürün gruplarına ait satış projelerini sürdürmek, Elektronik, uzay, havacılık, savunma sanayi vbSektör ve pazar trendlerini takip ederek, sektör ile ilgili gelişmeleri ve potansiyel fırsatları belirlemek ve mevcut iş alanlarını geliştirmek, Pazar, rakip ve müşteri analizleri yapmak, İlgili fuar, aktivite ve toplantılarda şirketi temsil etmek ve tanıtım faaliyetleri yürütmek, Satış raporlarını hazırlamak.


İletişim Ve İfade Yeteneği Elektronik, havacılık, savunma sanayi vb. sektörlere hakim ve bu alanlarda iş geliştirme, satış ve proje yönetimi konularında minimum 1 yıl tecrübeli veya satış alanında kariyer hedefinin olmasını, Üst düzeyde iletişimi sağlama, ilişki kurma, sürdürme konusunda protokol bilgisine sahip, temsil kabiliyeti yüksek, iletişim yeteneği güçlü ve enerjinin yüksek olmasını, Yurt içi engelinin bulunmamasını, Raporlama becerilerinin yüksek olmasını, MS Office programlarına hâkim olmasını, Aktif olarak araç kullanabilmesini, Tercihen erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olmasını


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 22- (27.09.2002 - Erkek 22- (27.09.2002 -
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : 1. ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ AHİ EVRAN MAH. ASO BULVARI SİNOVA İŞ MERKEZİ 4/6 SİNCAN ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : ANKARA İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Metin Alkan Ünvan : Telefon : 903122671110 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Sincan
Pozisyon : Satın Alma
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 903122671110

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Satın Alma iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg Sincan veya Edmeg Ankara Satın Alma gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder