İŞ İLANI DETAYI

Firmamızın SATINALMA Departmanında Çalıştırılmak Üzere,- Satış Faturalarının Kesilmesi ve Alış Faturalarının Kontrolü,- Stok Envarter Sayımı Aysonu&Yılsonu ve Stok Kontrolü,- Ürün Siparişi ve Sipariş Takibi,- Satış Fiyat Teklifi Hazırlanması ve Piyasa Fiyat Araştırması,Konularında Tecrübeli, Daha Önce ve Tercihen Elektrik Sektöründe Satınalma Departmanında Görev Almış Takım Arkadaşı Arıyoruz.İlana başvuru yapmak isteyenlerin, ilan metni sonundaki 'Başvur' butonuna tıkladıktan sonra, 0 501 103 49 61 nolu telefondan Sinem ERES DAYIOĞLU ile görüşmeleri gerekmektedir.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Takım ÇalışmasıBilgisayar Excel&Word kullanımı çok iyi derecede olan,Analitik düşünebilen,İletişim ve ifade yeteneği yüksek,Tecrübeli,Adaylarımızın başvurularını beklemekteyiz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Trabzon
İlçe : Akçaabat
Pozisyon : Satın Alma
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Satın Alma iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Trabzon ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Trabzon, Edmeg AKÇAABAT veya Edmeg Trabzon Satın Alma gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Trabzon ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder