İŞ İLANI DETAYI

Firmada çalıştırılmak üzere en az lisans mezunu engelli Satın Alma Görevlisi alınacaktır.Satınalma taleplerini ve sipariş bakiye listelerini düzenlemek ve raporlamakSox süreçlerine uygun olarak satın alma süreçlerinin uygulamasını sağlamakSiparişlerin kontrolü zamanında teslim edilmesi konusunda firmaları uyarmak,sıkı takip etmekFirmaların termin tarihine uyup uymadıkları konusunda sipariş teyit kontrolü yapmak,termin tarihine bağlı kalınmasını sağlamakSorunlu fatura kontrollerini yapmak ve yöneticisine raporlamakSatın alma uzmanınca talep edilen fiyat analizlerini yapmak ve raporlamakHard copy veya soft copy olarak ihtiyaca göre dokümantasyon ve arşivleme yapılmasını ve raporlanmasını sağlamakKadın-Erkek, 20-35 yaş arası ENGELLİ personel alınacaktır.Çalışma Saatleri: Hafta içi her gün 08:00-17:30


MS Office uygulamalarına hakimDkkümantasyon tarafına hakimSAP bilgisi Orta Seviye İngilizce bilgisi olması gerekmektedir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 20- -35 (1.05.2004 - 2.04.1989 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 20- -35 (1.05.2004 - 2.04.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KEÇİLİKÖY OSB MAH. OSB 2. KISIM MUSTAFA KEMAL BUL. NO:2 YUNUSEMRE MANİSA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BORNOVA , KARŞIYAKA , BUCA , KONAK , GAZİEMİR , NARLIDERE , BAYRAKLI , MANİSA MERKEZ , SARUHANLI , TURGUTLU , YUNUSEMRE , ŞEHZADELER İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : 902362264000 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Bornova
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902362264000

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Satın Alma iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir, Edmeg BORNOVA veya Edmeg İzmir Satın Alma gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder