İŞ İLANI DETAYI

Betong Yapı ve Ticaret A.ŞNin Yapı elemanı olan BTG GAZBETON, ülkemiz ve yurtdışında oluşan ihtiyacı karşılamak üzere Osmaniye Organize Sanayi bölgesinde faaliyet gösteren firmamızda aşağıda detayları belirtilen “Satın Alma Görevlisi” alımı yapılacaktır.


Aranan Nitelikler- Üniversitelerin Önlisans veya Lisans bölümlerinden mezun,- İnşaat ve yapı malzemesi sektöründe satın alma konusunda en az 5 yıl tecrübeli,- MS Office ve Software programlarına hâkim olan,- Takip yeteneği güçlü, problem çözme becerisine sahip,- Yazılı ve sözlü iletişim becerisine sahip,- Çözüm odaklı, süreç ve zaman yönetimi becerileri gelişmiş, İŞ TANIMI- Tüm satın alma faaliyetlerini, şirketin uygulamış olduğu kalite sistem gerekliliklerini karşılayacak şekilde yönetilmesi ve tüm prosedürlere tam uyumun sağlanması,- Gelen talebe istinaden satın alınacak ürün ve hizmetler için gerekli piyasa araştırmasını yapmak,- Fiyat tekliflerini değerlendirmek, analizini yapmak ve gelen teklifin Yönetime sunularak sisteme girişini yapmak,- Satın alınan ürün ve hizmetlerin şirket kalite sistemine uygun olduğunun kontrolünün yapılması,- Talep edilen teslimat tarihlerinde teslimatların gerçekleştirilmesi,- Alternatif tedarikçi, fiyat, ürün veya hizmet konularında piyasa araştırması yaparak, bunları yöneticisine raporlamak,- Tedarikçilerle yapılacak sözleşmelerin hazırlanmasını ve takibini yapmak.- B Sınıfı Ehliyeti Olan / Aktif Araç Kullanabilen- Askerlik görevini tamamlamış Tercihen- Osmaniye ilinde ikamet edebilecek - Satın Alma departmanın da görev alacak Satın Alma Görevlisi aramaktayız.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Yüksek Lisans Cinsiyet Yaş Erkek 20- -35 (24.04.2004 - 28.03.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : TÜRKMEN BELDESİ BÜYÜKTÜYSÜZ MH. VALİ CELALETTİN CERRAH BLV OSMANİYE TOPRAKKALE TOPRAKKALE OSMANİYE / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : DÖRTYOL , ERZİN , BAHÇE , KADİRLİ , OSMANİYE MERKEZ , DÜZİÇİ , HASANBEYLİ , SUMBAS , TOPRAKKALE İrtibat Bilgileri : İsim : EMRAH AKYILDIZ Ünvan : İ.K. Telefon : 903288261616 E-posta : personel@betongyapi.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Hatay
İlçe : Dörtyol
Pozisyon : Satın Alma
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 903288261616
personel@betongyapi.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Satın Alma iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Hatay ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Hatay, Edmeg DÖRTYOL veya Edmeg Hatay Satın Alma gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Hatay ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder