İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: Muhasebe ElemanıFirma Adı: ASİL İNŞAAT SAN.TİC.A.Ş.ASİL İNŞAAT SAN.TİC.A.ŞOlarak büyüyen ekibimize katılmak üzere, dinamik, disiplinli ve takım çalışmasına yatkın bir Muhasebe Elemanı arıyoruzTürkiye genelinde bulunan şantiyeler için şantiye muhasebe personeli Görevler:- Fatura, irsaliye ve kasa işlemlerini takip etmek ve kaydetmek- Aylık ve yıllık mali raporları hazırlamak- Muhasebe ve finansal işlemlerle ilgili diğer görevleri yerine getirmek- Personel özlük dosya giriş çıkış takibi - İsg takibi


- En az 2 yıl muhasebe deneyimi- Ticaret lisesi veya üniversite mezunu- MS Office programlarına hakim- Analitik düşünme yeteneğine sahip- Dikkatli, düzenli ve sistemli çalışabilen- İletişim becerileri güçlü, takım çalışmasına yatkınASİL İNŞAAT SAN.TİC.A.Ş. olarak, çalışanlarımızın profesyonel gelişimlerini desteklemekteyiz. Bu pozisyonda, geniş bir deneyim kazanma ve kariyerinizi ilerletme fırsatı bulacaksınız. Eğer bu niteliklere sahipseniz ve dinamik bir ekip içerisinde çalışmak istiyorsanız, sizinle tanışmayı dört gözle bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Ankara ASİL İNŞAAT SAN.TİC.A.Ş. İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder