İŞ İLANI DETAYI

FMCG-Hızlı tüketim alanında ekibimize katılacak Saha Süpervizörü aramaktayızKoaeli bölgesinde hizmet veren Merch kadrosunun yönetim ve koordinasyonu sağlamak,Eleman performansını arttırıcı eğitim ve motivasyon faaliyetlerinde bulunmak,Rut ve müşteri segmentasyon sistemini sürekli güncel tutmak,Kendisine bağlı olan merchlerin devamlılığını takip ederek raporlamak, yeni personel ihtiyacı olması durumunda anlık aksiyon alarak işe alım sürecini başlatmak,Ekip yönetimi ve yetkinliğinin artışını sağlamak,Performans raporları hazırlamak ve ilgili birimlere iletmek,Uygun alanlara stant kurulumu,P.O.P gibi dikkat çekici uygulamaları yapmak,Haftalık ziyaret planlarını oluşturmak,Satışları takip etmek, Bölgede gerekli aksiyon çalışmaları sağlamak,Müşteriler mağazalar ile ziyaretler gerçekleştirmek, satış ve maliyetleri müzakere etmek, zaman çizelgeleri ve teslimat tarihleri belirlemek, gerekli evrak işlemlerini tamamlamak.


Üniversite mezunu,Tercihen Pazarlama, Perakende, Gıda sektör deneyimine sahip,Benzer pozisyonda en az 2 yıl yöneticilik yapmış,Mağazacılık, P.O.P uygulamaları ve planogram yönetimi konularına hakim,Ekip yönetimi konusunda bilgi ve deneyime sahip,Seyahat engeli olmayan ve aktif araç kullanabilen,Bay adayların askerlik ile ilişiği kalmamış ya da en az 2 yıl tecilli,Microsoft Office programlarını etkin olarak kullanabilen,Kocaeli bölgesinde ikamet eden adayların başvurularını bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Kocaeli MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg üzerinden Kocaeli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kocaeli gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kocaeli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder