İŞ İLANI DETAYI

Düzce Bölgesinde faaliyet göstermekte olduğumuz evcil hayvan  ürünleri üretimi yapan PETIVA Markamız için Sakarya,İzmit ve İstanbul Anadolu Yakası Bölgelerinde çalışabileceğimiz Saha Satış Temsilcileri aranmaktadır.NOT: İstanbul Anadolu Yakası için ayrı satış temsilcileri, Sakarya ve İzmit Bölgesi için ayrı satış temsilcileri alınacaktır.Bölgesinde bulunan PETSHOP noktalarında ürünlerimizin tanıtım ve satışının gerçekleştirilmesi.Yeni ürünler hakkında müşterilerin bilgilendirilmesi,Sahadan gelen talep,öneri ve şikayetlerin ilgili birimlere aktarılması,Satış ile ilgili aksiyonların uygulanması, takibi


- Saha satış konusunda en az 3 yıl deneyime sahip,- İkna kabiliyeti yüksek ve insan ilişkilerinde başarılı,- Analitik düşünme yeteneğine sahip ve sonuç odaklı,- MS Office programlarını etkin kullanabilen,- Aktif araç kullanabilen ve seyahat engeli olmayan,- Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış.ENTAŞ İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret A.Ş. olarak, çalışanlarımızın profesyonel gelişimlerini desteklemekteyiz. Eğer siz de enerjik ve dinamik ekibimizde yer almak istiyorsanız, bu ilan sizin için olabilir. Başvurularınızı bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Sakarya
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg üzerinden Sakarya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Sakarya gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Sakarya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder