İŞ İLANI DETAYI

Superprof, ders vermek isteyenler ve ders almak isteyenleri buluşturan bir bilgi paylaşım platformudur.Avrupa da özel ders öğretmenleri ve öğrencileri bir araya getiren en büyük platform olan Superprof tüm yıl tüm Türkiye de yabancı dil, sınavlara hazırlık, okula destek, müzik, spor, hobiler gibi sayısız alanda özel ders verecek ders verenleri aramaktadır.Yetkinlikleriniz ve deneyiminiz çerçevesinde istediğiniz kadar ders verebilir ve ilan yayınlayabilirsiniz.Superprof ekibine hemen katılın ve her yaştan ve seviyeden şehrinizdeki öğrencilere özel ders verin.


Öğrencilerle etkili iletişim kurabilme yeteneği.Motivasyon sağlayabilme ve öğrencilerin ilgisini canlı tutabilme yeteneği.Anlaşılır ve açık bir şekilde konuşabilme.Öğretim planı hazırlayabilme ve dersleri organize edebilme becerisi.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Pozisyon : Öğretmen
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Yarı Zamanlı
İletişim : İstanbul SUPERPROF TÜRKIYE İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!