İŞ İLANI DETAYI

ABB ve FANUC robot programlamayı yapacak, Tercihen robot bakımlarından anlayan, Verimlilik Çalışmaları kapsamında çevirim süresi ve onarım süreçlerinin iyileştirilmesi ve optimizasyonu,  Elektrik ve Mekanik arızalarının tespiti ve çözümü, Bakım ve onarım maliyetlerinin kontrolü ve azaltılması, Fabrika içi planlı ya da plansız bakım-onarım faaliyetlerini yürütebilen robot teknikeri arıyoruz.


Tercihen MYO ve Endüstri Meslek Liselerinin Mekatronik,Elektrik-Elektronik, Endüstriyel Otomasyon ile ilgili bölümlerinden mezun olan,En az 3 yıl tecrübe sahibi olan,Tercihen Aluminyum enjeksiyon döküm fabrikalarında bakım bölümünde görev yapmış,MS Office programlarını kullanabilen,B sınıfı ehliyeti olan ve aktif araç kullanabilen,Tercihen İngilizce bilgisine sahip,Gerektiğinde mesaiye kalabilecek olan.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Bilecik
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg üzerinden Bilecik ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Bilecik gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Bilecik ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Bilecik Geneli İş İlanları