İŞ İLANI DETAYI

BOF Gruba Bağlı olarak hizmet veren, İstanbul Ümraniye de bulunan Bof Hotels  bünyesinde görevlendirilmek üzere, Rezervasyon Görevlisi  arayışımız bulunmaktadır.


En az lise mezunu,5 yıldızlı otellerin rezervasyon bölümünde en az 3 yıl deneyimi olan,Tercihen 2 yıl Çağrı Merkezi tecrübesi bulunan,İngilizce, Rusça, Arapça dillerinden en az 1 tanesini iyi derecede bilen,Dış görünümüne özen gösteren, diksiyonu düzgün, sorumluluk alabilen,Empati yeteneği yüksek, prezantabl, müşteri ve çözüm odaklı çalışmayı seven,Dinamik bir çalışma ortamının gerektirdiği zamansal esnekliğe sahip,Takım çalışmasına yatkın, yoğun çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,Ses tonuna hakim, sabırlı,Lojmanda konaklama problemi olmayan,Erkek adaylar için askerlik sorunu olmayan adayların başvurularını bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Pozisyon : Otel
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İstanbul BOF HOTELS İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!