İŞ İLANI DETAYI

Antalya da bulunan seyahat acentemize ; Tur operatörlerinden gelen otel rezervasyon taleplerinin otellerle görüşülerek rezervasyonlarının yaptırılması, satış belgelerinin düzenlenerek tur operatörlerine iletilmesi işlemlerini yürütecek Rezervasyon Elemanı aranmaktadır.


Dinamik, Sorumluluk sahibi ve titiz, İnsan ilişkilerinde başarılı, iletişim becerisi olan, İş disiplini olan, ekip ruhuna uygun, Müşteri odaklı, güler yüzlü ve konuşması etkileyici, Çalışkan, hırslı ve öğrenmeye açık, Ofis programlarına hakim Word-Excel , Outlook, En az orta derecede İngilizce bilen bayan adaylar.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Antalya
İlçe : Muratpaşa
Pozisyon : Otel
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Antalya Diamond Voyage Turizm Tic Ltd Şti İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Otel iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Antalya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Antalya , Edmeg Muratpaşa veya Edmeg Antalya Otel gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Antalya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder