İŞ İLANI DETAYI

Beşikdüzü'nde toptan ve perakende satış alanında faaliyet gösteren işyerinde çalıştırılmak üzere, reyon görevlisi olarak daha önce en az bir yıl çalışmış, deneyimli, Beşikdüzü, Vakfıkebir, Şalpazarı ilçelerinde ikamet eden bayan reyon görevlisi alınacaktır.İlanı değerlendirmek isteyenler sistem üzerinden başvuru yaptıktan sonra, detaylı bilgi almak ve randevu alıp yüz yüze görüşmek için 0545 739 41 11 numaralı telefondan Yusuf YILMAZ ile iletişime geçebilirler.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve Tecrübe.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 29- -40 (3.05.1995 - 5.04.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ŞALPAZARI YOLU 1.KM TRABZON/BEŞİKDÜZÜ BEŞİKDÜZÜ TRABZON / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : VAKFIKEBİR , BEŞİKDÜZÜ , ŞALPAZARI İrtibat Bilgileri : İsim : YUSUF YILMAZ Ünvan : İŞYERİ YETKİLİSİ Telefon : 905457394111 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Trabzon
İlçe : Vakfıkebir
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905457394111

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Market iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Trabzon ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Trabzon, Edmeg VAKFIKEBİR veya Edmeg Trabzon Market gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Trabzon ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder