İŞ İLANI DETAYI

DevGross Reyon görevlisi İş ilanı İş Tanımı: Reyon görevlisi olarak, mağazamızın reyonlarının düzenli ve temiz tutulmasından, ürünlerin etkili bir şekilde sergilenmesinden ve müşteri memnuniyetinin sağlanmasından sorumlu olacaksınızMüşterilere ürünler hakkında bilgi vermek, stok kontrolü yapmak ve satış süreçlerine destek olmak başlıca görevleriniz arasında yer alacaktırGörevler: Ürünleri reyonlara düzenli bir şekilde yerleştirmek ve sergilemekÜrün stoklarını günlük olarak kontrol etmek ve gerekli siparişlerivermekMüşteri sorularını yanıtlamak ve ihtiyaçlarına yönelik ürünönerilerinde bulunmakKampanya ve promosyonları müşterilere doğru bir şekilde aktarmakReyon ve çalışma alanının temizliğinden ve düzeninden sorumlu olmakSatış hedeflerine ulaşmak için ekip üyeleriyle işbirliği yapmakKasa işlemleri sırasında destek olmak ve gerektiğinde kasa göreviniüstlenmek.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesi, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeAranan Nitelikler: En az lise mezunu tercihen perakende veya ilgili alanda eğitimalmış. Perakende sektöründe, özellikle Gross marketlerde çalışma deneyiminesahip. İyi iletişim becerileri ve müşteri odaklı hizmet anlayışına sahip. Düzenli ve sistemli çalışmayı benimsemiş, detaylara önem veren. Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek. Takım çalışmasına yatkın ve sorumluluk sahibi. Temel bilgisayar kullanım becerilerine sahip. Çalışma Şartları: Tam zamanlı-Part-time pozisyonlar mevcuttur. Vardiyalı çalışma sistemine uygun adaylar tercih edilir. Mağazanın lokasyonuna göre değişkenlik gösterebilir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : SOĞUKSU MAHALLESİ 404 SOK.NO:4/1 CANİK SAMSUN / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : SAMSUN İrtibat Bilgileri Ad Soyad : DENİZ KARABİBER Ünvan : Telefon : 903622386238 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Samsun
İlçe : Canik
Pozisyon : Market
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 903622386238

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Market iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Samsun ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Samsun, Edmeg Canik veya Edmeg Samsun Market gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Samsun ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder