İŞ İLANI DETAYI

Reyon görevlisi, marketlerde ve mağazalarda reyondaki malların yerleştirilmesini ve düzenlenmesini sağlayan kişidirReyon görevlisi ürünlerin depodan çıkarıldıkları andan raflara yerleştirildikleri ana kadar geçen sürede görev alırRafları sınıflandırır ve sınıflara uygun malzemeleri yerleştirirRafların takibini gerçekleştirir ve raflarda ürünler bitecekse durumu yetkililere bildirirRaflarda, reyonda eksilen ürünlerin yerine yenilerini koyar.


En az Lise mezunu,Diksiyonu düzgün,Müşteri Odaklı,Ekip çalışmasına yatkın,İletişim becerisi yüksek,Mağaza ve müşteri hizmeti odaklı bir anlayışa sahip,Öğrenmeye ve gelişmeye istekli,Takım arkadaşları arıyoruz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 18- -30 (15.05.2006 - 16.04.1994 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : OSMANLI MAH.TURAN ENGİN CAD.NO:9/1 MERKEZ /ERZİNCAN ERZİNCAN MERKEZ ERZİNCAN / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ERZİNCAN MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : ERDEM YILDIZ Ünvan : İŞLETME MÜDÜRÜ Telefon : 905392063080 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Erzincan
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905392063080

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Erzincan Geneli İş İlanları