İŞ İLANI DETAYI

Kendisine ait reyonların temizlik ve düzenini sağlamak, Kendisine ait reyonların ürün teşhirini yaparak satışa hazır hale getirilmesini sağlamak, Ürün etiket ve fiyat kontrollerinin yapılmasını sağlamak, Ürünlerin reyonlarda sürekli standartlara uygun olarak bulunmasını sağlamak, Sorumlu olduğu reyonda bulunan ürünlerin stok ve sipariş yönetimini sağlamak.


Maaş ve diğer koşullar işveren ile görüşülecektir.Etimesgut ve Sincan bölgesine servis imkanımız mevcuttur.Başvuracak adayların hafta içi ve cumartesi günü saat 09:00-18:00 saatleri arasında yüzyüze görüşmeye gitmeleri gerekmektedir.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Sincan
Pozisyon : Market
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Market iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg Sincan veya Edmeg Ankara Market gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder