İŞ İLANI DETAYI

TESPO, ilk olarak Avrupa ülkelerinde ve Amerika da yaygınlaşan cash&carry sisteminin 1989 yılından bu güne Türkiye deki öncüsüdürEge, Akdeniz, Karadeniz ve Marmara bölgesindeki 21 Mağazası ile sektöründe saygın ve etkin bir kuruluştur.Muğla ilinde Marmaris mağazamızda REYON ELEMANI & KASİYER olarak görev alacak takım arkadaşları arıyoruz.ŞEHİR DIŞINDAN BAŞVURACAK ADAYLAR İÇİN LOJMAN İMKANI SAĞLANMAKTADIR.İŞİN TANIMI:Reyonların temiz tutulmasını sağlamak,Reyonların raf düzenini sağlamak,Reyonlarda bulunan ürünlerin stok kontrollerini yapmak,Reyonlardaki eksik ürünleri stoklardan tamamlamak,Müşterilerin talep ve beklentilerine cevap vermek,Kasa işlemlerini gerçekleştirmek.


Kendisini geliştirip yönetici olmaya istekli,Hizmet sektöründe çalışmaya istekli,Ekip ile çalışmaktan hoşlanan,Müşteri odaklı iş yapmayı seven,Pozitif düşünebilen,Yoğun iş temposunda ve vardiyalı çalışabilecek,En az lise mezunu,Erkek adaylar için askerliğini yapmış,Mağaza lokasyonuna yakın ikamet eden.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Muğla
Pozisyon : Market
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder