İŞ İLANI DETAYI

Restoran , kafe operasyonları hakkında geniş bilgi sahibi olan,mutfak ve servis çalışanlarını etkin bir şekilde koordine edebilen,çalışma programları, rezervasyonlar hakkında bilgi sahibi olan, müşterileri çekmek ve satışları artırmak için etkin pazarlama kampanyaları düzenleyebilen,personel işe alım, eğitimi ve performans değerlendirmesi konularında deneyimli olan,ekip içindeki uyumu sağlayabilen, restoran yönetim yazılımları ve teknolojik araçları kullanabilen,hijyen kurallarına önem veren,müşteri memnuyetini sağlayıp, gelir ve giderleri dengeleyerek karlılığı artırma stratejisine sahip deneyimli yönetici aranmaktadır.NOT: Lütfen özgeçmişinizi sokmenferhat@gmail.com adresine mail olarak attıktan sonra iletişime geçiniz.


İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve Tecrübeanalitik düşünebilme bilgisayar kullanımıikna ve kabiliyeti ve pazarlama becerisiiletişim ve ifade yateneğiiş tecrübesisorun çözme ve inisiyatif alabilmetakım çalışması ve yeterli mesleki- teknik bilgi sahibi olan


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Şırnak
İlçe : Cizre
Pozisyon : Restaurant - Cafe - Bar
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Restaurant - Cafe - Bar iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Şırnak ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Şırnak, Edmeg Cizre veya Edmeg Şırnak Restaurant - Cafe - Bar gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Şırnak ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Şırnak Geneli İş İlanları