İŞ İLANI DETAYI

İşin Özeti    1Misafirlerin giriş ve çıkış işlemlerinin yapılmasıSorumluluk Alanı     1Otel misafirleri.İşin Tanımı     1Misafirin karşılanması, rezervasyon teyit bilgilerinin-belgelerinin ve kredi durumunun kontrol edilmesi, giriş kayıtlarının yapılması ve giriş işlemlerinin sonuçlandırılması2Misafirlerin yerel para talepleri için döviz alış işlemlerinin gerçekleştirilmesi3Misafirin kullandığı alt işletme hizmet bedellerinin misafir hesabına yansıtılması4Misafirin çıkış işlemlerinin gerçekleştirilmesi, faturanın hazırlanması ve tahsilatın yapılması. 


Park Dedeman  Kastamonu  Otelleri miz için;     1. Turizm Otelcilik Bölümlerinden mezun,     2. 5 yıldızlı otellerde benzer pozisyon en az 1 yıl tecrübeleri olan,     3. İngilizceye hakim,     4. İnsan ilişkilerinde başarılı, Güleryüzlü,     5. Ekip çalışmasına önem veren,     6. Opera programına hakim,          7. Yetiştirilmek üzere ,Resepsiyonist aramaktayız. 


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kastamonu
Pozisyon : Otel
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Kastamonu DEDEMAN HOTELS&RESORTS INTERNATIONAL İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder