İŞ İLANI DETAYI

CASSİEL OTEL RESEPSİYONİST İŞ İLANICassiel Otel olarak, dinamik, enerjik ve misafir memnuniyetine önem veren bir Resepsiyonist arıyoruzİstanbul da bulunan otelimizde, misafirlerimizin konaklamaları boyunca onlara yardımcı olacak ve otel hizmetlerimizi sunacak bir takım arkadaşı arıyoruz.Görevler:- Misafirlerin giriş ve çıkış işlemlerini gerçekleştirmek- Misafirlerin taleplerini, şikayetlerini ve sorularını yanıtlamak- Otel hizmetleri ve tesisler hakkında bilgi vermek- Rezervasyonları yönetmek ve güncellemek- Faturalandırma ve ödeme işlemlerini gerçekleştirmek


- En az lise mezunu- Tercihen turizm sektöründe deneyimli- İyi derecede İngilizce bilen- İletişim becerileri güçlü- Problem çözme yeteneği olan- Dikkatli ve düzenli çalışmayı seven- Vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlayabilecekCassiel Otel olarak, çalışanlarımıza kariyer gelişim fırsatları, rekabetçi maaş ve yan haklar sunuyoruz. Eğer siz de otelcilik sektöründe kariyer yapmayı hedefliyorsanız ve yukarıdaki niteliklere sahipseniz, sizinle tanışmayı dört gözle bekliyoruz. Not: İşe alım sürecimizde adaylarımızdan hiçbir ücret talep edilmemektedir. Cassiel Otel, tüm başvuruların gizliliğini garanti eder ve eşit fırsatlar sağlar.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
Pozisyon : Otel
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Ankara CASSİEL HOTEL İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder