İŞ İLANI DETAYI

Piano Otelcilik Turizm TİCLTDŞTİ olarak, ekibimize katılacak, dinamik ve enerjik bir Resepsiyon Görevlisi arıyoruz.Pozisyon: Resepsiyon GörevlisiGörevler:- Misafirlerin karşılanması ve uğurlanması- Misafirlerin check-in ve check-out işlemlerinin gerçekleştirilmesi- Misafirlerin taleplerinin ve şikayetlerinin çözülmesi- Otel hizmetleri hakkında misafirlere bilgi verilmesi- Rezervasyon işlemlerinin yapılması ve takibi


- En az lise mezunu- Tercihen otelcilik sektöründe deneyimli- İletişim becerileri güçlü- Misafir memnuniyeti odaklı- Takım çalışmasına yatkın- Vardiyalı sistemde çalışabilecek- MS Office programlarını etkin kullanabilenTakım Çalışmasına uyum sağlayabilecek,Güler yüzlü,Çözüm odaklı,İzmir’de ikamet edenKişisel temizliğine önem veren,İyi derecede İngilizce konuşup yazabilen 2. dil tercih sebebidirTecrübeli takım arkadaşları arıyoruz Çalışma Saatleri;Haftanın 2 günü sabah 8:00 akşam 20:002 gün akşam 20:00 sabah 08:002 Gün tatilBizimle çalışmak isteyen adayları bekliyoruz. Piano Otelcilik Turizm TİC. LTD. ŞTİ olarak, sizlere sıcak bir çalışma ortamı ve kariyer fırsatları sunuyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
Pozisyon : Otel
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder