İŞ İLANI DETAYI

- Alanında en az 2 yıl deneyime sahip, - Öğrencilerle etkili iletişim kurabilen ve onları motive edebilen,- Yenilikçi ve etkili öğretim metotlarına hakim,- Takım çalışmasına yatkın,- Eğitim teknolojilerini etkin kullanabilen,- Öğrenci merkezli eğitim anlayışına sahip,- Planlama ve organizasyon becerileri güçlü,- Pedagojik formasyonu olan.Görevler:- Ders programlarını hazırlamak ve rehberlik takibini yapmak Ders planları hazırlamak ve uygulamak,- Öğrencilerin ilerlemelerini takip etmek ve değerlendirmek,- Öğrencilere bilimsel düşünme ve problem çözme becerileri kazandırmak,- Velilerle düzenli iletişim kurarak öğrencilerin akademik gelişimleri hakkında bilgi vermek.


- Alanında en az 2 yıl deneyime sahip,- Öğrencilerle etkili iletişim kurabilen ve onları motive edebilen,- Yenilikçi ve etkili öğretim metotlarına hakim,- Takım çalışmasına yatkın,- Eğitim teknolojilerini etkin kullanabilen,- Öğrenci merkezli eğitim anlayışına sahip,- Planlama ve organizasyon becerileri güçlü,- Pedagojik formasyonu olan.Görevler:- Ders programlarını hazırlamak ve rehberlik takibini yapmakDers planları hazırlamak ve uygulamak,- Öğrencilerin ilerlemelerini takip etmek ve değerlendirmek,- Öğrencilere bilimsel düşünme ve problem çözme becerileri kazandırmak,- Velilerle düzenli iletişim kurarak öğrencilerin akademik gelişimleri hakkında bilgi vermek.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Pozisyon : Öğretmen
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İstanbul ÇAĞDAŞ BİLGİ ÖZEL EĞİTİM ÖĞRETİM LİMİTED ŞİRKETİ İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!