İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: Rehber ÖğretmenŞirket Adı: SINAV EĞİTİM KURUMLARISINAV EĞİTİM KURUMLARI olarak, öğrencilerimizin eğitim ve kariyer hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olacak, onları motive edecek ve yönlendirecek bir Rehber Öğretmen arıyoruzGörevler:- Öğrencilerin bireysel ve akademik gelişimlerini desteklemek- Öğrencilere kariyer hedefleri ve eğitim seçenekleri hakkında bilgi sağlamak- Öğrencilerin sosyal ve duygusal ihtiyaçlarını anlamak ve desteklemek- Öğrencilere ve ailelerine rehberlik ve danışmanlık hizmetleri sunmak- Öğrencilerin eğitim ve kariyer hedeflerine ulaşmaları için stratejiler geliştirmek


- Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümünden mezun- Alanında en az 2 yıl deneyim- İyi iletişim becerileri- Öğrencilerle etkili bir şekilde çalışabilme yeteneği- Problem çözme ve karar verme becerileri- Takım çalışmasına yatkın- Öğrencilerin ihtiyaçlarını anlama ve onlara yardımcı olma yeteneğiSINAV EĞİTİM KURUMLARI olarak, öğrencilerimizin başarısını desteklemek için tutkulu ve deneyimli bir Rehber Öğretmen arıyoruz. Eğer bu sizseniz, sizinle tanışmayı dört gözle bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
Pozisyon : Öğretmen
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Ankara AYVALI SINAV LİSESİ İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder