İŞ İLANI DETAYI

Punta kaynak alanında en az 1 yıl deneyim.Kaynak makinelerinin kullanımında deneyim ve bakım bilgisi.Detaylara önem veren, dikkatli ve disiplinli çalışma alışkanlığı.Takım çalışmasına yatkın, iletişim becerileri güçlü.Geçerli kaynak sertifikalarına sahip olmak.


Punta kaynak makinelerini kullanarak metal parçaların birleştirilmesini sağlamak.Teknik çizimlere ve talimatlara uygun olarak kaynak işlemlerini gerçekleştirmek.Kaynak yapılan parçaların kalite kontrolünü yapmak ve hatalı ürünleri tespit etmek.Kaynak makinelerinin düzenli bakımını yapmak ve arızalarını gidermek için gerekli durumlarda teknik ekibe bildirmek.İş güvenliği kurallarına uygun şekilde çalışmak ve iş yerinde güvenliği sağlamak.Üretim sürecinde zaman yönetimine dikkat etmek ve hedeflere uygun olarak çalışmak.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : İlköğretim Cinsiyet Yaş Erkek 22- -45 (31.08.2002 - 14.08.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ÖMERLİ MAHALLESİ HADIMKÖY İSTANBUL YOLU NO:147 HADIMKÖY ARNAVUTKÖY İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : GAZİOSMANPAŞA , KÜÇÜKÇEKMECE , AVCILAR , BAĞCILAR , ESENYURT , BEYLİKDÜZÜ , ARNAVUTKÖY , SULTANGAZİ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : gökhan yemenici Ünvan : ik yöneticisi Telefon : 905395179083 E-posta : gokhan.yemenici@bvnair.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemekhane Desteği Sosyal Olanaklar (Diğer) : ikramiye-aile yardımı-çocuk yardımı-devamlılık primi En Az Ücret : 21000 TL (AGİ Dahil Değil) En Çok Ücret : 25000 TL

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Arnavutköy
Pozisyon : Kaynakçı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905395179083
gokhan.yemenici@bvnair.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Kaynakçı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Arnavutköy veya Edmeg İstanbul Kaynakçı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.