İŞ İLANI DETAYI

Firmamız İnsan Kaynakları vizyonu yetenekli adayları kazanma, değerli hissettirme ve onları uzun yıllar bünyemizde tutma yolunda politika uygulamaktırÜRETİM DESTEK PERSONELİOrtaokul-Lise mezunu Tercihen teknik lise,Üretim tecrübesi bulunan,Vardiyalı çalışabilecek, Ekip çalışmasına yatkın,Askerliğini yapmış,İletişim kabiliyeti güçlü,Dikkatli ve yaptığı işi önemseyen,sorumluluk sahibi, mesleki ve kişisel gelişime önem veren,25-40 yaşları arasında erkek çalışma arkadaşları arıyoruz.İşkur dan başvuru yapıp firma ile iletişime geçebilirsiniz.


Eğitimini aldıktan sonra sorumlu olduğu üretim ekipman veya makineleri kullanmak,Ustabaşı tarafından kendisine verilen ve planlanan üretim işlerini gerçekleştirmek, üretime destek vermek,Üretim ekipmanı ve makineler ile ilgili problemleri ustabaşına bildirmek,Üretim alanının temizliğini ve düzenini sağlamak,Üretim faaliyetlerini şirket kalite politikalarına uygun olarak gerçekleştirmek,İş Sağlığı ve Güvenliği, sağlık ve çevre mevzuatları ile şirket politikalarına uygun hareket etmek,İş Sağlığı ve Güvenliği kurallarına uygun olarak kılık-kıyafet ve koruyucu giysileri kullanmak,İş yeri iç düzen kurallarına ve ekip çalışmasına uygun hareket etmek., NOT:Başvurmak isteyen adaylar 0380 502 09 13 ü arayarak şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir.Servis Güzergahları:Gölyaka merkez_Düzce OSB D100 Karayolu üzeri,Konuralp çevresi,Doğanlı köyü,Düzce merkez, Aydınpınar Caddesi-1.OSB Güzergah çevresine servisimiz vardır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : İSTİKLOL OSB.1 MAH.3. SOK. NO:1 BEYKÖY BELDESİ MERKEZ/DÜZCE DÜZCE MERKEZ DÜZCE / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : AKÇAKOCA , DÜZCE MERKEZ , YIĞILCA , CUMAYERİ , GÖLYAKA , ÇİLİMLİ , GÜMÜŞOVA , KAYNAŞLI İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Meral Varol Ünvan : İnsan Kaynakları Yöneticisi Telefon : 903805020913 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Düzce
İlçe : Düzce Merkez
Pozisyon : Üretim Elemanı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 903805020913

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Üretim Elemanı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Düzce ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Düzce, Edmeg Düzce Merkez veya Edmeg Düzce Üretim Elemanı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Düzce ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder