İŞ İLANI DETAYI

Demonte Mobilya üretimi yapan sektöründe öncü firmamızda istihdam edilmek üzere PROJE PERSONELİ aranmaktadır.Üniversitelerin Mimarlık, İç mimarlık, Mobilya Dekorasyon bölümlerinden mezun veya mobilya üretim konusunda deneyimli tekniker-teknisyen,Planlı ve takip yönü kuvvetli,Sonuç odaklı sorgulayan ve araştırmacı,Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, Askerliğini yapmış,


Ahşap malzemelerini bilen, metraj ve analiz, kesim, hırdavat listesi hazırlayabilen,Mobilya üretim çizimi, sevkiyat takip ve proje üzerinde koordinasyonu sağlayabilecek,WORD, EXCEL, TAPSOLİD, AUTOCAD, 3DMAX programlarını bilen,Sorumluluk sahibi olduğu projeyi takip edebilecek,İmalat sürecinde meydana gelen değişiklikler doğrultusunda teknik resimleri revize etmek,Ürün projelerini çizmek ve çizimleri kullanıma hazırlamak,Teknik resim çizim kuralları, ölçülendirme, yüzey işleme işaretleri ve toleranslar, geometrik tolerans konularına hâkim ve bunları aktif olarak uygulayabilmek,Üretimi izleyerek, tasarımın doğruluğunu kontrol etmek.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : TORBALI MAHALLESİ 2570 SOKAK NO:9 TORBALI İZMİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ÖDEMİŞ , TORBALI , BUCA , KONAK , MENDERES , GAZİEMİR , KARABAĞLAR , İZMİR/MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : 905317823778 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Ödemiş
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905317823778

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir, Edmeg ÖDEMİŞ gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder