İŞ İLANI DETAYI

NET ARGE PROJE DANIŞMANLIK LİMİTED ŞİRKETİ NDE İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE;TÜBİTAK AR - GE PROJELERİNİN HAZIRLANMASINDA VE YÖNETİMİNDE GÖREVLENDİRİLECEK BAY, BAYAN EKİP ARKADAŞLARI ARANMAKTADIR.İLGİLENEN ADAYLARIN SİSTEMDEN TALEBE BAŞVURU YAPTIKTAN SONRA İŞVEREN YETKİLİSİ İLE İRTİBATA GEÇMELERİ GEREKMEKTEDİRNu.Ku.NOT: muhasebe@netprojedanismanlik.com adresi üzerinden cv ile de başvuru kabul edilecektir.


ÜNİVERSİTELERİN İLGİLİ MÜHENDİSLİK BÖLÜMLERİNDEN MEZUN,TÜBİTAK AR- GE PROJELERİNİ HAZIRLAMA VE YÖNETİMİNİ YAPABİLECEK,MİCROSOFT OFFİCE PROGRAMLARINA HAKİM,PROJE MÜHENDİSLİĞİ MESLEĞİNDE BAY, BAYAN ELEMAN ARANMAKTADIR.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kastamonu
İlçe : Kastamonu Merkez
Pozisyon : Mühendis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Mühendis iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kastamonu ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kastamonu, Edmeg Kastamonu Merkez veya Edmeg Kastamonu Mühendis gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kastamonu ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder