İŞ İLANI DETAYI

Sorumlu olunan projelerde talep detaylarını ve sözleşme metnini dikkate alarak, gerekli kuralara uygun şekilde elektrik projelerin çizimi ve tüm süreçlerin takibini yapmakİş planını proje departmanı ve pano atölyesi için hazırlamak.


Gemi elektriği konusunda en az 3 yıl deneyime sahip olmak,Üniversitelerin Elektrik/Elektrik Mühendisliği bölümünden mezun olmak,AutoCad/Eplan programlarının kullanımına hakim olmak,Ekip yönetimi, problem çözme, karar verme ve koordine etme becerisi gelişmiş olmak.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Yüksek Lisans Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : TERSANELER BÖLGESİ BİLLUR SOKAK GEMDOK SANAYİ SİTESİ NO:11 TUZLA - İSTANBUL TUZLA İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : İSTANBUL İrtibat Bilgileri : İsim : Nuran ALAR Ünvan : İnsan Kaynakları Telefon : 902163926021 E-posta : ik@saygielectric.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Pozisyon : Mühendis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902163926021
ik@saygielectric.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!