İŞ İLANI DETAYI

Malatya da başlayacak üst yapı projemiz için Proje Müdürü aranmaktadır.- Şantiyede gerçekleştirilen tüm işlerin; malzeme ve ekipmanların; günlük olarak kontrat, plan ve şartnamelerine uygunluğunun kontrolünün yapılması- Tüm uygunsuzlukların giderilmesi için planlanan ve yapılan düzeltici-önleyici faaliyetlerin raporlanması


Üniversitelerin İnşaat Mühendisliği ve Mimarlık bölümlerinden mezunÜst yapı projelerinin yönetimi ve kalite kontrolü konusunda en az 15 yıl deneyimliKalite, iş programı, güvenlik, maliyet analizi konularında tecrübeliMS Office ve mesleki bilgisayar programlarına hâkimYurt içi seyahat ve konaklama engeli olmayanAktif araç kullanabilenMalatya da çalışabilecek olan Şehir dışı başvurularda lojman şirket tarafından karşılanacaktır. 


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Malatya
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Malatya Bu ilanın şirket bilgileri gizlidir. İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg üzerinden Malatya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Malatya gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Malatya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder