İŞ İLANI DETAYI

Firmamızda devam etmekde olan proje kapsamında proje asistanına ihtiyaç bulunmaktadır.


Proje ile ilgili ingilizce ve türkçe dokümanların hazırlanması, gerekli yerlerle irtibata geçip projenin devamlılığının sağlanması için dokümanların takibi ve arşivlenmesi konusunda bilgi sahibi olan, yurt dışındaki firmalarla irtibata geçerek projenin sürdürülebilirliğine engel teşkil etmeyecek derecede ingilizce bilgisine sahip; Ofise dışarıdan gelecek telefonları takip edebilecek ve ofis içi iletişimi sağlayabilecek; Excel, Word, Outlook gibi ofis programlarını kullanabilen, disiplinli ve takım çalışmasına yatkın bayan takım arkadaşları aramaktayız.Çalışma Saatleri hafta içi 09:00-18:00 arasıdır.Öğlen Molası 12:00-13:00 arasıdır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 24- -30 (27.09.2000 - 4.09.1994 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : SOĞANLIK YENİ MH. ALİAĞA SK. NO:8D/201 BUMERANG KARTAL KARTAL/İSTANBUL KARTAL İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : İSTANBUL İrtibat Bilgileri Ad Soyad : ÖZGE ARSLAN Ünvan : PROJE YÖNETİCİSİ Telefon : 905303131140 E-posta : ozge.arslan@ikinokta.com
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Kartal
Pozisyon : Danışman
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905303131140
ozge.arslan@ikinokta.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Danışman iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Kartal veya Edmeg İstanbul Danışman gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.