İŞ İLANI DETAYI

Malatya 1OSB de bulunana Fabrikamızda Basınçlı Silindirik Tank montajı ve birleştimesi için saç CNC bombe presi kullanacak makinaları kullanacak deneyimli personel aramaktayız.2 yıllık veya 4 yıllık teknik okul mezunu olup uzun süreli çalışma tahhüdü verecek kişiler iş için yetişrilecektir.İşyerinin Faaliyet Alanı: Basınçlı Kapların İmalatıAranan Özellikler:CNC ve NC düzeyde bombe makinaları, Etek kesme, kordon çekme makinası kullanacak, veya deneyimi olanTercihen Meslek Yüksek Okulu, Endüstri Meslek Lisesi veya Teknik Lise mezunu veya iş ile ilgili ustalık-kalfalık belgesi olan,45 yaşını aşmamış,Mesleki Yeterlilik Kurumundan sertifikasını almış,Sorumluluk sahibi,Kaynaklı imalat ve konstrüksiyonları hakkında bilgi sahibi,Tercihen basınçlı kaplar büküm kesim ve hidrolik pres kullanımı yapmış,Ekip çalışmasına yatkın,Gelişimine açık, öğrenmeye hevesli,Alanında tecrübeliÇalışma Saatleri ve Tatil Günü: Hafta içi 5 gün çalışma , Cumartesi,Pazar tatil Olanaklar: Maaş, Servis, Yemek.: Karşılıklı Görüşme ile Deneyimli Personeller için Dolgun Maaş , yemek ve SGKAli Bey Muhasebe Sorumlusu: 0533 768 97 86 - Randevu ve görüşmeler için


CNC bombe presleri ve etek kesme, kordon çekme makinalarını kullanacak veya2 yıllık veya 4 yıllık teknik okul mezunu olup uzun süreli çalışma tahhüdü verecek kişiler iş için yetişrilecektir.Bay veya bayan olabilir yetiştirilecek kişiler, Şartları Lütfen telefonda sormayın çalışma saatleri ve diger konular yazmaktadır, görüşmeler yüz yüze olacaktır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : 1 OSB 8. CADDE NO:31 MAGNA ENDÜSTRİ (A101 DEPOSU 300 MT. AŞŞAGISINDA) YEŞİLYURT/MALATYA MALATYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : MALATYA İrtibat Bilgileri Ad Soyad : ALİ ÇAPAR Ünvan : Telefon : 905337689786 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Malatya
İlçe : Malatya Yeşilyurt
Pozisyon : Üretim Elemanı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905337689786

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Üretim Elemanı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Malatya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Malatya, Edmeg Malatya Yeşilyurt veya Edmeg Malatya Üretim Elemanı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Malatya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder