İŞ İLANI DETAYI

Tercihen Konteyner/prefabrik ve hafif çelik sektörü alanında en az 1 yıl tecrübeli, Matkap, testere,Takım tezgahlarını kullanabilen Askerlik hizmetini tamamlamış. Takım çalışmasına yatkın, titiz ve dikkatli olan İş disiplini yüksek, sorumluluk sahibi ve dinamik, Gerektiğinde vardiyalı sistemde çalışabilecek 20-30 yaş aralığında olan personeller alınacaktır.Not:İlana eşube İşkur üzerinden başvuru yaptıktan sonra firmayla görüşmeniz gerekmektedir.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve Tecrübe Tercihen Konteyner/prefabrik ve hafif çelik sektörü alanında en az 1 yıl tecrübeli, Matkap, testere,Takım tezgahlarını kullanabilen Askerlik hizmetini tamamlamış. Takım çalışmasına yatkın, titiz ve dikkatli olan İş disiplini yüksek, sorumluluk sahibi ve dinamik, Gerektiğinde vardiyalı sistemde çalışabilecek 20-30 yaş aralığında olan personeller alınacaktır.Not:İlana eşube İşkur üzerinden başvuru yaptıktan sonra firmayla görüşmeniz gerekmektedir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Erkek 20- -30 (16.04.2004 - 18.03.1994 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : YUNUSEMRE MAH. UZUN MEHMET SK. ŞARK VİLLA YAPI NO: 4 H PALANDÖKEN/ ERZURUM YAKUTİYE ERZURUM / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : AŞKALE , ÇAT , ERZURUM MERKEZ , HINIS , HORASAN , İSPİR , KARAYAZI , NARMAN , OLTU , OLUR , PASİNLER , ŞENKAYA , TEKMAN , TORTUM , KARAÇOBAN , UZUNDERE , PAZARYOLU , AZİZİYE , KÖPRÜKÖY , PALANDÖKEN , YAKUTİYE İrtibat Bilgileri : İsim : SEFA KÖSEOĞLU Ünvan : MÜDÜR Telefon : 905325448953 E-posta : sarkvillayapi@hotmail.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf En Az Ücret : 17003 TL (AGİ Dahil Değil) En Çok Ücret : 17003 TL

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Erzurum
İlçe : Aşkale
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905325448953
sarkvillayapi@hotmail.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Erzurum İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Erzurum Geneli İş İlanları